נעים מאד!


אני דיאטנית קלינית. עוד בזמן למודי התזונה הבנתי שחסר לי המרכיב הרגשי בטיפול בהשמנה ובהפרעות אכילה. עם הזמן, נוכחתי לגלות שאכן, דיאטות לא עובדות (והמחקרים תומכים בכך). מרבית האנשים יודעים היטב מה עליהם לעשות בכדי לרזות, ועם זאת, לא עושים דבר

בהמשך, פניתי ללמודי פסיכודרמה. הטכניקה הטיפולית המרשימה הזו, שולבה בלימודים וקריאת חומר רב בנושא ה Non diet approach- . הבנתי, כי לעיתים קרובות, ההשמנה היא סמפטום לשלל בעיות רגשיות ומורכבות בהרבה.

הדבר נכון שבעתיים כשמדובר בילדים. התהליך מצריך רגישות רבה והתגייסות של המשפחה כולה לשיפור אורח החיים המשפחתי. יותר מעשור אני עובדת עם משפחות והורים בקבוצות ובטיפולים פרטניים. אנחנו מאד אוהבים את הילדים שלנוכולנו מאחלים להם חיי בריאות ואושר. אנחנו יודעים שלתזונה שלהם כיום השפעה עצומה על בריאותם כמבוגרים.

אז איך עושים את זה? כיצד ניתן לקיים תזונה נכונה לילדים בתקופה בה כולנו חשופים למגוון עצום של מזונות, סיפוקים מידיים, עומס רב ושינוי במעמד ההורים מול הילדים?איך מגבילים אותם? האם זה בכלל נכון להגביל ילדים, או שזה עלול לגרום להם לתסביכים? 
ומה עושים אם רואים שהילד/ה עולה במשקל? איך עוצרים את זה נכון?

הניסיון שלי כאמא לשלושה קטנטנים (בן 8 , בת 5 ובת 2), החיים בחברת השפע (על יתרונותיה וחסרונותיה), גורם לי להמשיך ולחפש את הדרכים להצליח לשמור על שפיות תזונתית ונפשית של המשפחה כולה

החלטתי לארוז את הידע שצברתי ולהעביר אותו הלאה. אני כאן עבורינו.


לקבלת מידע נוסף, טיפים וכתבות, מומלץ להשאיר את הפרטים כאן:

דואר אלקטרוני *
שם *

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה